Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα : Ο Νίκος Μουτσινάς το έκανε! Έστειλε δέντρο στον Παπαδάκη ... : Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα : Ο Νίκος Μουτσινάς το έκανε! Έστειλε δέντρο στον Παπαδάκη ... : Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι.. Η σοφία μαργαρίτη στο καλό μεσημεράκι. Θέλει αρετή και τόλμη το… τραγούδι. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40.

H αγαπημένη περσόνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου «the 2night. Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Η σοφία μαργαρίτη στο καλό μεσημεράκι. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του! Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34.

Ματίνα Νικολάου: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ...
Ματίνα Νικολάου: Δείτε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της ... from fthisimage.azureedge.net
Tσικνοπέμπτη σήμερα και το καλό μεσημεράκι ήταν πιο χαρούμενο από ποτέ! Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Σε ανέκδοτα, ανεκδοτα με τσιγγανους. Θέλει αρετή και τόλμη το… τραγούδι. Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. H αγαπημένη περσόνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου «the 2night. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Η βάνια δεν θέλει συστάσεις, είναι η μορφάρα από την εκπομπή του νίκου μουτσινά.

Η βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για.

Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Η ματίνα νικολάου θέλησε να ξαπλώσει στην αιώρα που υπάρχει στο πλατό όμως αντί γι'αυτό βρέθηκε στο πάτωμα. Και τώρα χαλαρώνουμε με γέλιο… τα ανέκδοτά μας: Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! 100 χρόνια la vache qui rit® η αγελαδίτσα μας γιορτάζει και γελάει για καλό! Το περιστατικό συνέβη στον «αέρα» της εκπομπής «καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της τρίτης και το πλατό σείστηκε από τα γέλια. Μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Η βάνια τουνίκου είναι το κορίτσι που καταφέρνει να τρελαίνει τον νίκο μουτσινά καθημερινά στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και είναι σε φάση που ψάχνει για εκείνο το αγόρι που θα την ξετρελάνει. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο αϊ βασίλης είναι άντρας; Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του!

Η βάνια τουνίκου είναι το κορίτσι που καταφέρνει να τρελαίνει τον νίκο μουτσινά καθημερινά στην εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και είναι σε φάση που ψάχνει για εκείνο το αγόρι που θα την ξετρελάνει. Από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο αϊ βασίλης είναι άντρας;

Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ...
Η λαμπερή εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ... from www.thetoc.gr
Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο αϊ βασίλης είναι άντρας; Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Tσικνοπέμπτη σήμερα και το καλό μεσημεράκι ήταν πιο χαρούμενο από ποτέ! Η βάνια δεν θέλει συστάσεις, είναι η μορφάρα από την εκπομπή του νίκου μουτσινά. Συνεργάτης της εκπομπής έσπευσε στο πλευρό της να. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Η βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για.

Ο νίκος μουτσινάς και η αγαπημένη βάνια έδωσαν ρεσιτάλ μεταμφιέσεων!

Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, ενημερώνει ότι θα μείνει στο σπίτι και προτρέπει και το κοινό να κάνει το ίδιο. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη χρυσή του τηλεόραση! Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Η ματίνα νικολάου θέλησε να ξαπλώσει στην αιώρα που υπάρχει στο πλατό όμως αντί γι'αυτό βρέθηκε στο πάτωμα. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Και τώρα χαλαρώνουμε με γέλιο… τα ανέκδοτά μας: Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της τηλεοπτικής της παρουσίας στις ψυχαγωγικές εκπομπές του νίκου μουτσινά για την παρέα και καλό μεσημεράκι από το 2018 μέχρι σήμερα. H αγαπημένη περσόνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου «the 2night. Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. 100 χρόνια la vache qui rit® η αγελαδίτσα μας γιορτάζει και γελάει για καλό! Ο νίκος μουτσινάς και η αγαπημένη βάνια έδωσαν ρεσιτάλ μεταμφιέσεων!

Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, ενημερώνει ότι θα μείνει στο σπίτι και προτρέπει και το κοινό να κάνει το ίδιο. Η βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η βάνια στο καλό μεσημεράκι. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο αϊ βασίλης είναι άντρας;

Η πόρτα άνοιξε, η Βάνια μπήκε στο πλατό κι έμειναν όλοι ...
Η πόρτα άνοιξε, η Βάνια μπήκε στο πλατό κι έμειναν όλοι ... from www.zappit.gr
Από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Η σοφία μαργαρίτη στο καλό μεσημεράκι. Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Η ηθοποιός και συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, ενημερώνει ότι θα μείνει στο σπίτι και προτρέπει και το κοινό να κάνει το ίδιο.

Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του!

Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο αϊ βασίλης είναι άντρας; Σε ανέκδοτα, ανεκδοτα με τσιγγανους. Η βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για. Θέλει αρετή και τόλμη το… τραγούδι. Μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Tσικνοπέμπτη σήμερα και το καλό μεσημεράκι ήταν πιο χαρούμενο από ποτέ! Η ματίνα νικολάου (12 φεβρουαρίου 1977, αθήνα) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Συγκεκριμένα, η βάνια σαν άλλο… next top model ανέβηκε στον ταύρο για να ποζάρει. Είναι απλό, μια γυναίκα, ποτέ δεν θα φορούσε, γιορτινές μέρες, κάθε χρόνο τα ίδια ρούχα. Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της! Ο νίκος μουτσινάς και η αγαπημένη βάνια έδωσαν ρεσιτάλ μεταμφιέσεων! Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ.

Συνεργάτης της εκπομπής έσπευσε στο πλευρό της να καλο μεσημερακι. Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της εκπομπής, στο οποίο είδαμε τον νίκο μουτσινά να απολαμβάνει τον ύπνο του!
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post